Riskettan

Riskettan är en obligatorisk utbildning för alla som vill ta körkort och är en viktig del av förberedelserna för att bli en säker och ansvarsfull förare. Vi erbjuder en omfattande och informativ Riskettan-kurs för att hjälpa dig att förstå och hantera risker i trafiken på ett effektivt sätt.

Vår Riskettan-kurs är utformad för att ge dig de nödvändiga kunskaperna och insikterna för att identifiera och undvika potentiella faror och risker när du är ute på vägarna. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom olika scenarier och situationer för att öka din medvetenhet och förståelse för trafikens utmaningar.

Vi fokuserar på praktiska färdigheter och strategier som du kan använda för att hantera olika trafiksituationer på ett säkert och effektivt sätt. Genom vår Riskettan-kurs kommer du att få den kunskap och det förtroende som behövs för att bli en tryggare och mer kompetent förare.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att anmäla dig till vår Riskettan-kurs och ta det första steget mot att bli en säkrare förare. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och bli en ansvarsfull deltagare i trafiken!

Wessels Trafikskola i Malmö - vägen till ditt körkort
Kontakt

Studentgatan 2, 211 38 Malmö

070-866 66 69

kontakt@wesselstrafikskola.se

Körtider

Mån-Fre 8.00 -17.20

Vi kör även på helger i mån av tillgänglighet. Kontakta oss för mer info.

Öppet Reception

Mån-Tor 9.00 -17.00

Fredag: 9.00 - 14.00

Sociala medier