Om oss

Vi är en etablerad trafikskola i Malmö som strävar efter att hjälpa våra elever att bli säkra och kompetenta förare. Med över 15 års erfarenhet inom branschen är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ utbildning och personlig service till våra elever.

Vårt team av erfarna och kompetenta instruktörer strävar efter att skapa en positiv och stödjande lärandemiljö där eleverna kan känna sig bekväma och motiverade att lära sig. Vi anpassar våra utbildningsprogram för att passa varje elevs individuella behov och mål, oavsett om de är nybörjare eller mer erfarna förare som vill förbättra sina färdigheter.

På Wessels Trafikskola tror vi på att erbjuda en helhetsupplevelse som går utöver bara att lära sig att köra. Vi fokuserar också på att förbereda våra elever för att bli säkra och ansvarsfulla förare som kan navigera genom dagens trafik på ett tryggt och effektivt sätt.

Vi är övertygade om att en stark grundläggande utbildning är nyckeln till att skapa säkra förare för framtiden. Därför är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativa utbildningar och tjänster som hjälper våra elever att bygga den kunskap, självförtroende och färdigheter som krävs för att bli framgångsrika förare på vägarna.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att komma igång med din körkortsutbildning hos Wessels Trafikskola. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål och bli en säker och kompetent förare!

Wessels Trafikskola i Malmö - vägen till ditt körkort
Kontakt

Studentgatan 2, 211 38 Malmö

070-866 66 69

kontakt@wesselstrafikskola.se

Körtider

Mån-Fre 8.00 -17.20

Vi kör även på helger i mån av tillgänglighet. Kontakta oss för mer info.

Öppet Reception

Mån-Tor 9.00 -17.00

Fredag: 9.00 - 14.00

Sociala medier